Ne dorim ca cei interesati de produsele si serviciile oferite de Sedona sa intre in contact cu departamentele vizate, intr-un mod facil si sa primeasca raspunsuri in cel mai scurt timp

Cu acest sistem de ticketing eficientizam comunicarea cu echipa Sedona si punem la dispozitie documentatie online ce poate contine raspunsuri la intrebarile dumneavoastra.


Va rugam sa cititi recomandarile de mai jos.

Puteti contribui in mod activ la calitatea serviciilor oferite.


Ne puteti trimite tickete accesand linkul  https://sedonaalm.freshdesk.com/support/tickets/new

Autentificarea se poate face cu adresa de email si parola, precum si folosind conturile de Facebook, Google sau Twitter. 


Avantajele autentificarii sunt:


  • Acces la documentatie;
  • Rezolvarea mai rapida a solicitarilor ;
  • Notificare pe email la solutionarea ticketului;
  • Vizualizarea istoricului.


Sistemul FreshDesk este gratuit pentru toti clientii Sedona. 


La numarul de telefon 021-3278727 un operator va preia solicitarea si o prioritizeaza in functie de urgenta.

Ulterior veti fi contactat de un consultant.Recomandari:   1. Pentru a gasi rapid informatiile care va intereseaza, utilizati optiunea de cautare si introduceti pentru cautare, cuvinte cheie (Ex: casa de marcat, NIR, factura, reteta, inventar).


   

 2. Pentru a vizualiza istoricul ticketelor  pe companie, utilizati o singura adresa de email. In cazul in care pentru aceiasi solicitare sunt mai multe adrese de email, solicitarile se cumuleaza intr-un singur ticket iar celelalte

      tickete sunt inchise. Ramane in lucru solicitarea principala.


 

 3. Deschideti un ticket nou pentru fiecare solicitare. 

     Evitati sa redeschideti un tichet vechi din mai multe motive: Solicitarile sunt ordonate in ordinea aparitiei initiale sau este posibil ca persoana de la suport cu care ati discutat initial sa fie indisponibila.

     


4. Subiectul ticketului trebuie sa contina esenta problemei semnalate. Evitati enunturi de genul : "suport" , "problema" , "ajutor" , "programul nu functioneaza", etc

    Oferiti cat mai multe detalii despre problema dumneavoastra chiar daca vi se par lipsite de relevanta. Puteti contribui la solutionarea mai rapida a solicitarii.5. Oferiti un numar de telefon al persoanei cu care putem intra in contact si un interval orar in care exista disponibilitate.
6. Asigurati-va ca aveti o legatura la internet si puteti oferi acces remote prin programul Teamviewer.

https://www.youtube.com/watch?v=BqZnq08I2e8